C'est la vie

Jag kunde inte stå emot frestelsen


Jag förbannar dig oh du hemskt frestande choklad…

Måste Marabou Daim vara så himla gott? Och onyttigt för den delen. Råkade äta upp halva när jag lovat mig själv att jag inte skulle röra den. Så låg den där som med ett gloriasken om sig när jag öppnade kylen. Ni vet i FaceOff när Nicolas Cage ställer sig bakom tjejen i kören och tar händerna på rumpan, och de sjunger ”Hallelujah, hallelujah!”. Sådär var det ungefär. En hallelujah-moment. Och jag kunde inte stå emot. Fan meh. Jag som skulle bli av med mina bilringar.

Jag skyller allt på pappa. Hans förkärlek till Marabou-choklad måste vara ärftlig. Bara att det kom 20 år tidigare för mig. Och att jag inte tar 2-3 bitar som han utan 2-3 rader. Eller 5.

Nu jämnar jag ut det med en kopp te istället och lovar mig själv att gömma chokladen längst in i kylen.
Som om det skulle hjälpa… *suckar åt min egna hopplöshet*

0 kommentarer

 • Ellinor

  Choklad över lag är förrädiskt gott.
  Men hur kommer det sig att du köper Marabou när det finns så mycket god fransk choklad?
  Kram

 • Emma

  Jag har aldrig i mitt liv stört mig så mycket på en människa/blogg. Du min vän är efterbliven, snälla skriv inte om mode, om Paris eller någonting annat som du inte har koll på. Jag vill inte se fler bull-brudar som ljuger om hur mycket marabou choklad de trycker i sig.
  Din frukost ser vidrig ut.
  För att inte verka allt för hård ska du få lite konstruktiv kritik, tips på bloggämnen som kanske är lite mer passande för dig; hästar & hundar, sällskapsspel… Håll dig till det gumman!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.