C'est la vie

Where is it?För övrigt så gillar jag den här kombinationen… undrar om syrran kan skicka den där sjalen till mig…?

Var tusan är min blus från Zara? Jag köpte den i maj när jag var i Sverige, sen försvann den och fanns inte med i packningen tillbaka till Paris. Hur kan något så fint bara försvinna i tomma intet? Den fanns inte i min lägenhet, inte hos min kusin, inte hos mamma. Je ne comprends pas.

Jag saknar den. :-/

Jag vaknade idag av att mobilen plingade. Ett nummer jag inte kände igen. Men det var Janis. Hon har varit i Kenya och Karibien, och jag har varit i Sverige. Hon tappade bort sin tredje telefon i Kenya, haha. Hon är så slarvig! 😉 Vi har nog inte snackat på 1 ½ månad, och sist vi träffades var någon gång i november. Det var riktigt kul att prata med henne. Nu ska vi bara hitta en tid då vi kan ses. Hon kunde ikväll, men då kan inte jag. Jag kan i morgon, då kan inte hon… ja ni fattar. Jaja, någon gång ses vi ju.

Nu ska jag göra mig redo för den här dagen! Ciao

0 kommentarer

 • ANGIE

  så härligt! man ska alltid följa sina drömmar för om man inte försökt kommer man ju alltid att undra vad som kunde ha varit! ja språket är verkligen fint! var i paris för första gången förra våren och det var fantastiskt förutom att jag hade velat åka med andra perosner nu i efterhand 😉

  o tack så mycket!! =) du med!!

 • Sanna

  Vilken kanonblogg har tittat lite och läst så kul att höra om Paris och alltKonstigt galet BRA där…
  Bodde där som 20-åring i 2 år , älskade paris då och gör det fortfarande men mycket har ju ändrats..
  och jag umgicks tyvärr mest med folk från andra länder än frankrike och dom fransmän jag umgicks med pratade engelska så jag lärde mig inte så mycket mer än det användbara i resturanger affärer och på uteställen…
  Vad arbetar Du med?? såg inte det någonstans, typisk svensk fråga kanske men vore kul att veta, pratar du flytande franska och gjorde du det när du flyttade ner?
  Ta hand om dig och hit kommer jag gärna tillbaka!
  KRAM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.