C'est la vie

Nyårsafton 1999


Oj vad vacker jag var när jag var 15. Eeh…? Den fula ankungen växte upp till en svan. Som tur var. Hähä…


Jag hittade den här bilden på Facebook. Från nyårsafton 1999. Milleniumskiftet.
Hahahaha! Ni anar inte som jag garvade när jag såg den.
Jag är tönten i vit jacka. Fanny längst upp till höger. Fyyy faen vad jag såg ut! Ser skallig ut och min haka är fasligt lik Victoria-karaktären’s i Hey Baberiba

Fanny är ju söt som en ros, Agnes likaså. Syrran är lilla plutten i blå (liiite för stor) jacka. 8 år där. Aww, ser ni hennes glasögon? De var typ lika stora som halva hennes ansikte och hon var så gullig i dem. Min fina syster, hon var lika söt då som nu. Fast nu är hon vuxen-söt. Då var hon tönt-söt.
Fanny’s syster har sån där grej i plast som var så poppis att ha runt halsen då. Minns ni? Sååå fult. Men hon var fin ändå. Lilla killen som tittar upp är Agnes bror och Fanny och Sofia’s kusin. Tänk att jag och Fanny fortfarande är riktigt goda vänner och att Agnes(som är lika gamla) är en av Julia’s bästa vänner. Gammal vänskap rostar aldrig. 🙂

Syrran kommer döda mig nu som lägger upp denna på bloggen för hon tog bort taggen på FB. Moahahaaa!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.