C'est la vie

Inte helt spikat

Har suttit barnvakt ikväll åt familjen som jag hyr rummet av. De hörde av sig lite i sista stund men mina planer för ikväll ändrades. Jag skulle gått på bio men det blev uppskjutet, så jag kunde lika gärna tjäna lite pengar istället. Familjen är väldigt trevlig och down to earth. De heter ”de” mellan förnamn och efternamn, vilket innebär adliga. Men det märks inte. Eller ja kanske lite på deras enorma lägenhet och städerskan och nannyn då. Höhö.

Barnen är jättesöta med, sådär bedårande och charmiga. De har fyra barn men det var bara de två minsta som var hemma. Lilla flickan gav mig en liten parfymflaska som present, hihi. How cute?
De somnade ganska snart efter en liten saga om en kanin, och sen hann jag se Slumdog Millionaire som gick på en av filmkanalerna. Riktigt bra film måste jag säga. Fick betalt för att sitta i soffan och se en bra film. Hur nice?
Det var ju inte direkt långt att gå hem sen heller, haha! 6 våningar med hissen och sådär 20 steg sen var jag à la maison. 😉

Hur som helst, nu är jag trött, men eftersom jag inte kunnat blogga på hela dagen så drabbades jag av stor uppdateringsabstinens. Sad but true. I morgon är det fredag. Woho! Det gillar vi! Jag har ännu bara lösa planer så vi får se vad som spikas. På söndag blir det iafl bio. Vad ska man se? Vet inte om jag är så sugen på Avatar. Är den verkligen värd att betala 10 euro för…?

Nu ska jag smyga ut i den mörka korridoren och på på toa, sen sooova.
Bonne nuit!

0 kommentarer

  • Ellinor

    Låter som en riktigt nice kväll.
    Barnvakt kan vara riktigt soft om barnen ifråga är snälla och tillmötesgående.
    Du har kanske nämnt det förr, men vad jobbar du mer med?
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.