Things I like

Morning sun

Hallå i snöstormen! Hur har ni det? Insnöade? Pratade med mamma innan ikväll och hörde om stormar, -15 grader och massor med snö. Never been so happy not to be in Sweden, haha! 😉
Sitter här med min middag uppkrupen i sängen. Jag känner mig sådär glad och avslappnad. Skönt. Ska ta en dusch och sen se på en film jag laddade hem för ett tag sedan men inte orkat se än.

Solen sken hela dagen idag i Paris. Räddningen är här! Det är svinkallt ute(-3 i morse!) men att det är ljusare känns ju faktiskt riktigt hoppfullt.

Så här såg det ut på vår förmiddagspromenad idag. Detta är en park nära Pont Cardinet, som ligger i 17:e. Väldigt vacker och fridfull. Gillar mest att vara där på förmiddagen, på eftermiddagen är det smockat med folk. Sen är förmiddagssolen så himla fin.

Talked to mum today, havn’t heard from her in a few days. Apparently it’s stormy, lots of snow and below 15 in Sweden right now. Haha, glad I’m not there! 😉

The sun has been shining in Paris all day today. This is a park in the 17th arrondissement. I just love it in the morning light, when the sun is still quite low. It’s so beautiful.
It’s still cold here(below 3!) but atleast we can dream of spring when it’s light outside. I am in such a good mood when I have sun on my face!

0 kommentarer

 • Lollo

  haha vi är insnöade ja inte som du har det med sol 😉

  sv: jag gjorde den i paint.net och jag provade mig fram helt enkelt, sen kunde man bestämma storlek på bilderna i det programmet!=)

 • Magdalena

  Tack för din långa kommentar i min blogg för några dagar sedan 😊 Inte kollat igenom mina kommentarer ser jag 😊 Bara känner att man vill göra något annat liksom. Inte kul o lärorikt att varje dag göra samma sak, känns som man har fastnat. Sedan hade det varit roligt att se lite av världen. Men jag är rätt hemmakär o gillar ändå vara hemma och därför är jag bla rädd för att bara lämna. Jo det är snökaos i Sverige. Massa tåg som är inställda. Lite drygt. Var glad du slipper det 😊 Ja jag ska också till Sthlm 😊 Min bästa kompis bor där. Ska dit helgen den 6-7 febr…du skulle lite senare eller hur var det?

 • Ellinor

  Usch, här verkar snön aldrig ta slut. Undrar just om den någonsin kommer att försvinna.
  Funderar seriöst på att emigrera.
  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.