C'est la vie

Jag drömmer om choklad, alltså finns jag.


Kan jag inte hitta några sådana här bortglömda i en väska?

Jag är så himla sugen på riktigt lyxig choklad. Helst skulle jag vilja ha sådana där svindyra snäckchokladbitar. Vet ni vilka jag menar? Gud så gott. Men ett paket kostar ju nästan lika mycket som min elräkning. I stället ska jag fixa lite lunch. Det får bli yogurt med musli. Det är ju tur att mamma inte läser min blogg. Då hade jag fått ett samtal strax efter jag publicerat detta inlägget ”Du måste äta riktig lunch lilla gumman!”(ja min mamma tror fortfarande att jag är fem år gammal..). Nej i morgon får jag ta tag i det igen men idag orkar jag inte laga mat.

Och i stället för godis får det bli ett päron. Vad sa föräldrarna när man var liten? Frukt är godis. Jo tjena!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.