Things I like

Får får får? Nej får får lamm.

                  


Bilder från Brandos.se

Förra vintern när jag var i Paris under en månad ångrade jag bittert att jag inte hade tagit med mina fårskinnstofflor. Efter att ha lyssnat på mitt ”jag fryyyyser”-gnäll(det bodde ingen i lägenheten under heller så golvet höll ca 5 grader) i en vecka så köpte Christophe ett par tofflor till mig. Rosa, skitfula som han hittat på Franprix(mataffär). Ja, som sagt, jag gör inte om det misstaget igen.

Mina tofflor – som jag haft i ca 5 år nu – sjunger på sista versen(och luktar illa!) och jag drömmer om ett nytt par från Sheperd. Gärna de här på bilden. Men eftersom jag inte får lov att shoppa just nu tänkte jag i stället tvätta mina gamla. Vad tror ni, blir det bra i ullprogrammet?

0 kommentarer

 • Sofia

  Jäklars vad skönt! Jag har ett par UGGtofflor som jag sliter på =) Jag tror de borde klara att köras i ullprogrammet och är de ändå i dåligt skicka så skadar det ju inte att försöka.

 • Laila

  Nej! Kör inte dem i tvättmaskinen, du kommer troligtvis att förstöra dem. Hade själv en fårskinnsfäll som blev smutsig och en vän lade den i duschen för att skölja av den. Den blev stenhård och helt tovig så den blev aldrig bra mer! Ring hellre och kolla med en gård som säljer ullprodukter hur man kan få dem fina igen.

 • Mia

  Oh ja det finns inget värre än att frysa om fötterna. Fryser jag om fötterna fryser hela jag.
  Jag har ett par Shepherd, gråa. Underbart sköna!

 • sanna

  Jag tvättar mina fårskinn i maskinen på skonsamt 30 grader. låter om torka några dagar. ta en karda, eller som jag- en borste som egentligen är till långhåriga katter (finns billigt på djuravdelningen på maxi, coop osv) borsta upp ullet så blir det njukt och fluffigt igen. krävs lite arbete bara

 • Madeleine

  Jag ska köpa mig ett par duntofflor att ha i sängen. Tror inte killen uppskattar det men mina isbitar till fötter kommer älska det!
  Jag hade alltid inneskor tidigare, men nu sätter jag bara på mig tjocka strumpor…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.