C'est la vie

Förd bakom ljuset


Är det hit jag ska om tre veckor? Eller någon annanstans?

Jag är lite misstänksam just nu. Det händer mysko grejer omkring mig. Samtidigt vill jag inte snoka och luska för jag vill liksom inte veta. Eller jag vill veta, men ändå inte. Christophe vägrar berätta var och hur vi ska ses helgen runt min födelsedag(11:e). Först skulle han komma hit men så hade han svårt att ta ledigt så vi bestämde att han skulle köpa en flygbiljett åt mig till Paris. Sen skulle vi åka på någon weekend någonstans i stället. Sen skiftar han mellan att säga att jag ska dit och att han ska hit. Eller så säger han ”vi ses snart, du får se”. Han försöker förvirra mig men jag är minsann on to him. Tror jag. Eller inte.

Men hallå, jag är SJUKT NYFIKEN ju! Jag klarar inte av att inte veta vad som ska hända.
Fast jag måste erkänna det… jag älskar överraskningar 😉

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.