Vardagslyx

A GOOD START


Jag är beredd att slå vad om att tågtrafiken INTE kommer fungera i Skåne när snön kommer.

Så här ser mina mornar ut när jag inte behöver stressa. Jag hämtar dagens Metro vid busshållsplatsen över gatan som jag läser till frukosten samtidigt som jag lyssnar på radion. Det är skönt att börja dagen på det sättet. Och hur bra är det att jag inte behöver betala för en dagstidning?

Idag håller jag på att fixa och städa. Nu ska jag fortsätta att sjunga och dansa till mainstream-hits på RixFM och ta tag i disken. Man kunde ju göra roligare saker. Men senare blir det en välbehövlig fika med Isabelle. Jag behöver komma ut bland folk!

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.