Inspiration

Oh yes, I did it myself

Vad roligt att ni gillar nya designen! Jag slet faktiskt för att få det bra i flera timmar. När det gäller småsaker är jag lite av en perfektionist. Kollar man in mitt hem i en stressig period får man nog inte den bilden, men jag är petig när det gäller att få saker rätt.

Nu har jag i alla fall börjat komma i ordning i lägenheten efter renoveringen. Badrummet har fått krokar, en klädställning är köpt och ihopsatt och köket är åter igen fräscht. Dessutom var jag riktigt händig och satte ihop min något bökiga bokhylla utan hjälp i helgen. En redig kvinna klarar sig utan karlars hjälp, eller vad säger ni tjejer?

Mina Vouge och de runda hattlådorna från IKEA får agera inredning tills jag kommit på hur jag ska inreda bokhyllan.

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.