C'est la vie

It’s my birthday!

 

Jag började denna regniga och grå onsdag med en mysig födelsedagsfrukost tillsammans med Sophia på Systrar & Bröder här i Malmö. Idag fyller jag nämligen 21 år! Nej, jag skojar. Lägg på 10 år så blir det rätt. Här är en bild som hon tog på mig där jag gör ett misslyckat försök att se naturligt avslappnad ut på kort. 

Det var en underbar start på dagen, med bästa sällskapet. Däremot blev jag väl inte så värst imponerad av själva frukosten där. Det var absolut inget fel på det, men inget speciellt heller. Jag har hört så gott om det så jag blev lite besviken. Jag tror att jag är lite kräsen efter att ha blivit totalt såld på Mellqvist i Stockholm, hehe. Men som sagt. Kunde inte haft en bättre start på dagen och det är ju så trevligt med frukost ute!

 

Nu är jag på väg till jobbet. Jag hade inte tänkt att ta sovmorgon idag för jag har en del att göra, men min chef bara ”ska du inte komma in senare i morgon så du kan äta frukost med din familj?”. Haha, han är bäst! 

 
0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.