C'est la vie

French invasion

 

Svenska grossister har tydligen börjat importera sylt från franska Bonne Maman. Det upptäckte jag till min stora lycka när jag var och handlade på Hemköp igår. Utan att överdriva så gjorde det verkligen min dag. Jag köpte alltid den sylten när jag bodde i Paris och särskilt aprikos är en stor favorit. 

 

Denna veckan är lite kaos för jag har massor att göra på jobbet, samtidigt som jag har någonting bokat varje kväll fram till lördag. Då ska jag dessutom ha en liten födelsedagsfest, och jag har verkligen ingen aning om när jag ska hinna städa och handla inför det, haha. På söndag ska jag typ sova hela dagen. Jag kom precis till Malmö och ska förbi en afterwork lite snabbt. Jag känner lite smått en början till migrän, men det kan även vara en kombination av vädret och att jag druckit för lite vatten det senaste dygnet. Jag får nog vila lite också.

 

 

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.