Things I like

It’s all about the image


Dena ena välte när Natalie la över den på tallriken. Den fick hon ta. Min måste ju bli bra på bild. Det vet alla som är vän med en bloggare. Som tur är.

Jag håller på med projektet ”Gå upp i vikt”, eftersom jag tappat kilon under hösten, och det är ju inte direkt svårt i det här landet där ost och efterrätt är ord som används under varje måltid. Särskilt inte när man dessutom blir bjuden på skitgod mat.

Min helg avslutades på bästa vis. Natalie bjöd mig på middag i hennes mysiga lya vid Tuileries, eller det var faktiskt jag som bjöd in mig själv. Men jag kom med gåvor. En helt underbart god Milles Feuilles till efterrätt från ett boulangerie här i Neuilly. Huvudrätten var en – tydligen extremt komplicerad för jag minns inte ens alla steg i tillagningen – zucchinigratäng med mozzarella. Jag åt lite för mycket. Proppmätt kan man kalla mitt tillstånd efteråt. Och väldigt glad över att åter igen få chans att umgås en massa med mina goda vänner här i Paris.

Nu ska jag somna lycklig och tacksam. I morgon är det en ny vecka och här finns inte ett uns av söndagsångest.

Bonne nuit!

0 kommentarer

  • Jenny

    Det är lite komiskt för jag har aldrig ätit så mycket som när jag bodde i Paris. Men aldrig varit (ok, jo då, men du fattar) så smal. Jag fick så mycket energi av staden att jag sportade mer. Plus att jag gick överallt. Det är kanske därför fransyskorna är så smala? 😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.