C'est la vie

Årsresumé del 3

Årsresumén fortsätter.. Här har vi juli-september.

Juli började med att vi åkte med François cab på roadtrip à la campagne. Sola i en solstol med en bra bok, äta en 2-timmarslunch, spela lite krockett… livet kan inte vara dåligt då.

Sen kom 14 juli och frassarna firade sin nationaldag. Vanligtvis är det förbjudet att flyga över Paris men den här dagen flyger helikoptrarna och jetplanen så lågt så det nästan känns som att man är med i en krigsfilm. Vi var även vid Parc Citroën och kollade in L’Armée de terre.

Jag åkte även för en veckas semester till Barcelona.

Där bodde syrran med några kompisar. Vi badade, drack mojitos, solade, sightseeade och tog iegn förlorad tid. Jag blev även bestulen av en ficktjuv. Det var det enda negativa med den veckan…


I övrigt var jag superglad över att få spendera lite tid med lillasyster!

Väl tillbaka i Paris behövde jag inte vänta länge innan kusin vitamin kom flygandes från Sverige. Vi hade såklart skitkul!

Dels var vi ute och festade, bl a med Natalie.

Och så tog jag med Sophia till Paris vackraste trädgård, Versailles.

Augusti började med att säga hej då till Paris-vännerna, bl a Linda.


Jag skulle nämligen tillbaka till Sverige, och jag tog fransmannen med mig. Vi började med att besöka Österlen och Kivik. Även syrran var nu tillbaka i Sverige. Två av mina absoluta favoriter på en och samma plats!

Efter några dagar i Skåne åkte vi upp till Stockholm.

Där vi myste på Skeppsbryggan lite innan vi åkte ut i Skärgården. Vi skulle nämligen…

… på bröllop! En av mina barndomsvänner blev fruga till sin drömprins.Bäst var att bröllopsfesten var 5 km från min farfars lantställe. Såklart passade vi på att njuta av frisk luft och öppna landskap.

Och sen fiskade vi i sjön. Utan att få napp.

Vi tog tåget tillbaka till Malmö och hann med en solig efteriddag i Västra Hamnen innan jag lämnade pojkvännen på flygplatsen i tårar.

Fyra generationer.

Min brorson Melvin skulle döpas och då överraskade min bror och hans fru med att gifta sig. Det var riktigt kul!

I september hade skolan börjat igen och som ni ser pluggade jag och Madeleine hårt.

Jag saknade Christophe, men roliga fester med vänner gjorde saknade lättare.

Och jag trivdes med att vara tillbaka i min lägenhet. Ska jag vara ärlig, så saknar jag den redan. Man förstår inte hur bra man har det förrän man får uppleva hur det är att bo i ett land där de inte vet vad isolering är och hyrorna är så höga så man tvingas bo två personer på 25m2.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.