C'est la vie

It’s a hard knock life

Jag sitter på den något lyxiga restaurangen Le Dôme vid Villiers med min bärbara. Det är tur att de har gratis wifi på de flesta restauranger här i Paris! Fast jag fick ju köpa en 50 kr dyr café creme. Lite irriterande. Hade det inte varit måndag så hade jag kunnat gå till Svenska kyrkan… men där är det stängt idag.

En vecka har jag nu varit här. Usch tiden går för fort! Veckan som varit har varit ganska fullbokad och det ha knappt varit en lugn stund. Men det har varit så roligt! Igår var vi på lunch hos svärisarna. Det bjöds på kanin. Utöver så har jag ätit tapas, druckit massa gott vin, kramat min fransman, kollats film(såg Sunshine Cleaning idag, sjukt bra!), skrattat med vänner, shoppat(lite…) och gjort lite som jag känt för. Kopplat av. Nästan så jag blir rastlös faktiskt, haha! Jag har svårt för att inte göra någonting alls. Trots att jag är lat.

Denna veckan blir nog ganska lugn. De flesta vänner är redan bortresta inför julen och Christophe jobbar på dagarna. Men från onsdag eftermiddag är han ledig så då får vi passa på att umgås. Innan dess ska jag passa på att baka lussebullar(har tagit med kesella och färsk jäst från Sverige, haha), skriva ett lettre de motivation för praktiskplats-letande och kolla på alla filmer jag har med mig. Fast jag måste köpa Christophe’s julklapp(ar) med. Mitt enda bekymmer egentligen.

Ja mitt liv är tufft just nu 😉

0

0 kommentarer

  • Anna-panna

    Åhh, jag skulle verkligen uppskatta både filmtips & julklappstips till kärleksfulla pojkvänner! Har du lust att dela med dig av det tro?? 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.