C'est la vie

It has to be done

 

 

Efter en timme på gymmet har jag spenderat eftermiddagen med diverse hemmasysslor. Vädra lakan, tvätta, diska, städa toaletten och dammsuga. Det är så tråkigt att lägga sin lediga tid på att göra sådana tråkiga saker. Ibland har jag lust att anställa en städerska som kommer 1,5 timmer per vecka, typ på torsdagar så att det är fint och rent inför helgen. Så man slipper spendera en tredjedel av sin lediga tid till att städa, diska och dona. Det kostar ju inte så himla mycket. Sedan å andra sidan bor jag inte så stort och det skulle nog kännas märkligt att ha någon hemma hos en som man inte känner. 

 

Nu ska jag hoppa in i duschen, sedan iväg och möta upp den här donnan och en vän till henne för att gå på bio.

 

 

 
0

0 kommentarer

  • Marie

    Jag har funderat på det, just att slippa göra dem stora sakerna, som att göra rent skåpluckor, golv etc, o rut-avdraget finns ju ett tag till MEN att låta ngn okänd ha en nyckel känns sådär. Vinner jag lite pengar får det nog allt bli en städerska!

  • LORISSA LOVEBOMB

    Jag gillar att städa, men jag gör det bara på torsdagar och söndagar och bor i en trea. Då är det inte så besvärligt 😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.