C'est la vie

Brunch & Titanic

 

 

Det har varit sena mornar den här helgen. Både igår och idag vaknade jag runt elva. Fast är skönt ibland att sova ut när man inte har någonting planerat förrän sent på dagen. Jag skulle egentligen träffat Carole nu klockan tre, men hon fick lov att ställa in. Ska jag vara ärlig blev jag ganska lättad för jag orkar inte gå ut just nu. Vissa helger är jag helt slut efter veckan och vill bara ta det lugnt hemma. Jag gick ut och handlade lite förnödenheter innan matbutikerna skulle stänga. På söndagr är mycket stängt hela dagen här i Paris, eller så har de bara öppet till lunchtid. Sedan fixade jag ihop en god brunch med bacon, äggröra och amerikanska pannkakor. Nu väntar jag på att Titanic ska buffra klart. Jag fick sådan lust att se den helt plötsligt, trots att jag redan sett den typ 16 gånger. Kan man någonsin tröttna på den filmen? Jag tror inte det va. Så nu vet ni vad jag kommer syssla med de närmsta tre timmarna.

 

 

 

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.