C'est la vie

Innan allt faller på plats

IMG_7225

Madde var här i eftermiddags med lilla Chloé. Medan den lilla bebisen låg på golvet och jollrade samtidigt som hon tuggade på en träslev så avhandlade jag och Madde allt det där vi brukar avhandla. Jag slängde även ihop en lasagne som blev riktigt god. Dessutom hade mamman i sällskapet med sig en bukett rosor i den här vackra fusia-färgen. Hur fint är det inte när någon ger en en gåva bara sådär utan någon speciell anledning? De står på mitt soffbord och gör mig glad. Förhoppningsvis överlever de helgen också. Jag får kanske sätta en påminnelse på mobilen med texten ”GLÖM INTE BORT ROSORNA!” för jag är inte så himla bra på det här med att ta hand om plantor. De brukar oftast inte överleva i min vård. Himla fin eftermiddag hursomhelst.

Jag är på tal om någonting helt annat så himla irriterad på en myndighet i Danmark. Jag har skickat en blankett till Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering för att föra över min danska a-kassa till den svenska och den borde de ha fått i början på augusti, alltså för nästan 3 månader sedan. Jag har mailat dem två gånger, och även min handläggare har skickat iväg ett mail men de svarar inte ens (grrr!). Nu har jag alltså varit utan inkomst i flera månader och känner en viss stress över att tvingas använda mina sparpengar som jag kommer behöva sen. Vilket jag även skrev i mitt mail men de verkar inte bry sig särskilt mycket. Usch vad arg jag blir när de inte ens behagar svara på mail! I morgon ska jag åka över till Köpenhamn och då tänkte jag ringa dem i stället och hoppas på att det löser sig snabbt. Det blir nog för övrigt näst sista resan över dit på ett bra tag…

Jag håller på att tvätta lite (det jag inte hann med igår då vill säga) och måste även skicka ut en inbjudan, utfärda en fullmakt, betala räkningar, köpa en flygbiljett och fylla i några blanketter. Jag känner PMS:en på ingång och det är sååå dålig timing. Det sista jag behöver nu är humörsvängningar och energibrist.

MEN, ni ska veta att idag var en riktigt bra dag. Någonting som jag väntat på kom med posten och så har jag bokat en flygresa. Snart kommer det hända grejer här! Jag vill berätta men på grund av utomstående faktorer så måste jag hålla på det lite till.

Hur mår ni förresten?!

0

0 kommentarer

  • teruko

    Mår bra 😉 och gläds åt en snar ”Svenssonsemester” på Mallorca med ren avkoppling från vardagen, men gläds också mycket åt att allt verkar bli som du önskar så småningom !

  • Sandra

    Men shit va fint och snällt att du fick rosor! Och fruktansvärt dåligt av Arbejdsmarked og Rekruttering att inte ens svara på mail! Underbart att du fått något spännande på posten! Jag blir så himla nyfiken!

  • Amina

    Visualisera målet nu! Det är så sjukt jobbigt när det är mycket att stå i och det känns som att allt är bara för mycket men det finns där framme, målet. Så spännande att få höra vad det kan vara för nånting! 😊 här är det fint. Varit en solig dag idag. Gör mycket för mitt humör 😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.