C'est la vie

In the pipeline

 

 

Idag jobbar jag hemma i mitt kök. En stor bukett med rosor står på bordet som jag köpte av några grönsakshandlare på Nørreport tidigare i veckan. Bilderna tog jag faktiskt inte idag, för nu har de redan börjat vissna lite. Mamma brukar lägga rosorna i varmt vatten i badkaret när de börjar vissna så jag funderar på att göra det. Jordgubbarna köpte jag på Irma på vägen hem igår kväll. 30DKK tyckte jag var helt okej för en låda med goda danska jordgubbar.

 

Jag har mycket att göra på jobbet just nu, men ändå i lagom dos. Tidigare hade jag alldeles för mycket på mitt skrivbord vilket bara ledde till stress och magkatarr. Jag har lovat min manager att inte ta på mig för mycket, så jag övar i att säga nej och delegera. Det första är ibland svårt på ett så stort företag där saker kommer från olika håll och jag är en sådan som gärna vill försöka göra allt och lite till. 

 

Hursomhelst så är det kul att ha tydliga mål och roliga projekt i pipeline. Det motiverar mig. Nu måste jag fortsätta att beta av min ToDo-list. 

 

 

English translation:

I’m working from home today and have quite a lot to do. We have started a bunch of new projects so there are lots in the pipeline for this year. I like it though and get motivation from being busy. Just as long as it doesn’t get too busy, but I am learning to not take on too much. 

 

The roses are bought earlier this week and I also got the strawberries on my way home from work last night. Both make my kitchen smell nice. Oh well, back to work now!

 

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.