France vs Sweden

3 from Paris

 

 

Tre bilder från Paris som jag inte lagt upp på bloggen innan. De tog jag på söndagen när jag var där i april. Det var en av dagarna när vädret var någorlunda bra. Jag ska faktiskt ner dit igen i september. Har jag berättat det redan kanske? Jag köpte en biljett för i princip inga pengar alls när Norwegian hade rea. Det finns inget som ger mig mer tillfredställelse än att köpa en flygbiljett för en spottstyver. Överhuvudtaget älskar jag att köpa flygbiljetter, men det vet ni ju redan. Det känns som att det här inlägget är en upprepning på saker sonm ni troligtvis redan vet? Tur att ni älskar när jag tjatar då.

 

Jag kom precis hem från Köpenhamn efter en spontan shoppingrunda på Strøget och nu ska jag äta lite middag, vilket jag som vanligt gör alldeles för sent. Jag har försökt ställa om min middagstid till en mer svenskanpassad, men det går typ inte. Jag är inte hungrig förrän tidigast 19.30 och det slutar oftast med att jag äter vid halv nio, nio. I Paris åt jag ibland så sent som 21.30. Alldeles för sent när man som jag har magkatarr till och från, men med de arbetstiderna jag hade blev det så. Nu försöker jag äta lite tidigare i alla fall, men jag kommer nog aldrig vara den som äter middag kl 18. Så jag behåller nog mina franska middagstider.

 

Jag har en molande huvudvärk så nu ska jag äta snabbt och sedan ta en dusch. Kvällens planer? Pyjamas och Netflix.

 
0

0 kommentarer

  • teruko

    Att ha en eller flera resor inbokade i framtiden gör liksom livet lite lättare! För min del väntar två veckor i Paris ( 😃 ) om en dryg månad och sedan en månadslång semester på Teneriffa i februari nästa år. Trösterikt, för sommaren låter sannerligen vänta på sig här i norra Sverige…

  • Christine&OtherSweetStories

    Det låter inte alls fel du! Jo jag kan tänka mig det. Lite på grund av den anledningen jag bosatte mig här i söder 😉 Jag hoppas att ni också får lite varmare temperaturer där uppe! Sommaren i norra Sverige när den är riktigt bra är ju bland det bästa som finns.

  • Christine&OtherSweetStories

    Haha, du får skaffa dig fler vänner från södra Europa 😉 Mannen lär väl inte ha något emot det? Det är ju vid den tiden man äter i Italien.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.