Outfits

Clothes with a Story

 

 

Jag är ingen person som brinner för mode eller trender. Jag tar på mig det jag tycker är snyggt, oavsett vad det är. Visst gillar jag kläder och kan påverkas av min omgiving. Bloggare, vänner, folk på stan, kläderna i butikerna som är på tapeten just nu, men jag måste inte ha det senaste och köper sällan designerplagg. Jag har svårt för att motivera mig till att köpa dyra plagg och accessoarer för jag tänker direkt på allt annat jag kan göra för de pengarna. Resa, gå ut och äta på restaurang…

 

Jag gillar mer kläder för vad de uttrycker och bygger på efter att man köpt dem. Nästan alla mina favoritplagg har en speciell historia. Ofta så får de mig att minnas en person, plats eller känsla. Som de här korallfärgade ballerinaskorna som jag köpte på Gap i Paris för mer än ett år sedan. De har precis som jag flyttat hem från Paris till Malmö. De är av den där ”parismodellen” som jag kallar dem, och som är svåra att hitta här i Sverige. Jag kan önska att jag hade köpt ett par svarta ballerinaskor i denna modellen sist jag var i Paris. Himla dumt.

 

Nu ska jag stänga hemmakontoret för idag och dra till gymmet. Efter att ha suttit ner mestadels av dagen ska det bli skönt att komma ut och röra på sig lite.

 

 

English translation:

I’m not a fashionista and I do not follow trends like a slave. I get inspiration from bloggers, friends or clothes in stores, but in general I just put on what I like. For me, the story behind an item is what makes them my favourite ones. The memory that it brings, people I remember by it, the place it is connected to. 

 

I bought these coral ballerinas at Gap in Paris last spring and they remind me of my old hometown and that time in my life that kind of changed the course of it. They have, just as I have, moved from Paris to Sweden. I love this kind of ”Paris-model”, as I call them, and I wish I would have gotten a black pair as well. 

 

Closing up my home office now and heading to the gym. After a whole day sitting down in front of the computer I look forward to an hour workout.

 

 

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.