C'est la vie

Friday feeling

 

 

Good morning Friday! 

 

Solen skiner, det ska bli 20 grader och livet känns allmänt behagligt just nu. Jag är typ dödstrött men på väldigt bra humör. Det brukar inte spela någon roll för jag har nästan alltid roligt på jobbet. Jag kan vara i zombie-tillstånd men ändå lyckas jag skratta mig genom dagen, bara för att jag typ har världens härligaste kollegor. Mina chefer är rätt så bra de med och det är väl därför jag trivs så bra på jobbet. För mig är det allt. Trivs jag inte med de jag jobbar med, så får jag ingen lust att gå dit. Det var nog därför jag stod ut så länge på min förra arbetsplats. För att jag verkligen tyckte om de jag jobbade med. Precis som jag kommit att göra även på min nuvarande. 

 

I kväll blir det förresten party. De ordnar en stor sommarfest varje år på företaget jag jobbar på och jag ser fram emot min första. Vi saknas en som är på festival, men annars verkar det som att hela vår avdelning ska gå. 

 

 

English translation:

Sun is shining, it’s supposed to be 20 degrees this afternoon and tonight they are arranging a Summer Party at work. I’m super tired, but if I know my colleagues as I think I do, I will probably laugh myself through this entire day and evening. So happy about my job and the people I work with (and for). Life is good at the moment. 

 

Happy Friday! 

 

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.