Travels

In Strasbourg


Nej jag vet, ciggen ger minuspoäng till den här tio-poängaren!

Det var tydligen österut vi skulle. Jag frågade i morse(innan jag lyckats lista ut var vi skulle) om vi skulle till kusten vilket han tydligen tyckte var jätteroligt eftersom vi åkte från Gare de l’Est. Men ursäkta om jag inte har koll på öst och väst och alla destinationer från Paris femtioelva tågstationer. Man kan väl inte vara bra på allt?

Vi bor på en jättemysig herrgård/slott utanför Strasbourg. Det är riktigt fint här och vi har ett mysigt hotellrum. Vi har tagit en powernap och myst på rummet men nu ska vi ut och käka snart. Jag har det verkligen jättebra. Jag känner mig kär på nytt och så lycklig så jag nästan inte vet hur jag ska hantera det. Men det är väl så man ska känna?!

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.