Fun stuff

Crème Brûlée

Gud vilken fin födelsedag jag haft. Bästa på många år! Jag är så lyckligt lottad. Jag har de finaste och bästa vännerna(älskar er alla var än i världen ni bor!), en underbar familj och en pojkvän som avgudar mig lika mycket som jag avgudar honom. Och vi har det så roligt och mysigt här ihop. Vi behövde detta efter 6 veckors längtan.

Ovan ser ni kvällen efterrätt som intogs på en mysig liten restaurang här vid hotellet. Nu ligger vi under de mjuka täckena i en stor skön hotellsäng och ska strax kolla lite The walking dead innan vi somnar. Vågar ju inte se det ensam, haha.

Tack för era kommentarer och gratulationer. De går rakt in i hjärtat ska ni veta.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.