C'est la vie

In Bed

 

 

Jag somnade tidigt igår men kunde inte riktigt sova. I morse gjorde Christophe frukost till oss som vi åt under täcket i soffan medan vi kollade på film. Hur mysigt som helst. På eftermiddagen gick vi ut en sväng och satte oss i parken. Det var nog ingen bra idé dock för jag började må ganska dåligt efter ett tag. Det är ju typiskt att jag skulle bli sjuk nu, men jag antar att stressen till slut kom i kapp mitt immunförsvar. På vägen hem gick vi förbi la pharmacie och köpte lite hostmedicin och annat. Är det inte bättre på måndag får jag nog gå till läkaren.

 

Vår kompis Anaïs fyller år idag och tanken är att vi ska möta dem för att äta middag ute. Restaurangen ligger 10 minuters promenad från där vi bor så jag chansar. Mår jag inte bra kan jag ju bara promenera hem efter huvudrätten. 

 

Nu ska jag vila en timme innan det är dags att gå iväg.

 

 
0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.