Paris

Indian Summer

 

 

Sensommaren kan vara riktigt lång och behaglig här. Jag tror nog att det är den tiden jag gillar mest i Paris. När luften börjar bli lite sådär krispig och behagligt sval. De vackra färgerna börjar komma fram och löven ligger på marken, men det är fortfarande tillräckligt varmt ute för att bära öppna skor och bara en tunn jacka. Sköna långärmade blusar är då perfekt för den tiden på året, så det ska jag införskaffa mer av inför hösten. 

 

Det första köpet blev den här krämvita blusen från H&M som jag köpte för ett par veckor sedan. Jag fick dessutom 15 % rabatt på den. Då de inte har klubbkort på H&M i Frankrike (nej, jag vet, skandalöst!), så ser jag det som en klubbrabatt för VISC, Very Important Swedish Customers.

Varför finns det inte ett sådant kort förresten?

 

 

 
0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.