C'est la vie

If only I knew what I know today

Jag har suttit ett tag nu och försökt formulera ett mail, men min hjärna går på lågvarv. Nu när jag kan tre språk så känns det som att jag inte kan prata eller skriva något av dem ordentligt. Det är som att svenskan och engelskan har försämrats med tid som jag lärt mig bättre franska. Kanske kan förklara Vickan Silvstedt’s svengelska… Jag måste tänka när jag ska skriva svenska vanliga ord. Typ var är det två ”n” i varannan och hur stavas hittills? Hitills? När jag faktiskt KAN det. Väldigt traumatiskt som ni förstår.
Någon som känner igen sig?

Föresten så var jag ute och joggade i förmiddags. FLERA kilometer ska jag säga er. Minst två. Sen lite styrkeövningar och sådant som kommer ge mig träningsvärk i morgon. Skönt!
Utöver det så har jag pluggat. Det går långsamt framåt. Väldigt långsamt kan jag tillägga. Omotiverad är mitt för- och efternamn. Och jag längtade efter att plugga i somras? Ha! If only I knew. Ett givande jobb slår tenta-ångest med hästlängder.

Nej nu ska jag stänga av datorn och däcka i sängen. Mailet får vänta tills i morgon bitti.

0 kommentarer

 • Madeleine

  Nej inte öppet på lördagar. Men då har vi ju den mest classy grejen av de alla: bakluckeförsäljningen. Slår allt vad som heter finsmakning på fingrarna. Haha:)
  Ska vi säga elva i morgon så slipper du stressa?

  Jag längtade också efter att börja plugga. Men tröttnade ganska snabbt. Uppenbarligen… Ses i morgon, sov gott! Kram

 • Magdalena

  Haha jag har också blivit sämre med svenskan, måste tänka efter på vissa ord. Har säkert med i göra att jag måste stå ut l lyssna o prata danska om dagarna, usch inget fint språk. Var ute o sprang i söndags, skitkul o blev skitpepp att fortsätta. Har massa träningsvärk i benen nu så de känns bra 😊!!

 • Karin

  Alltså gud, precis sådär känner jag också med språken! när jag ska prata engelska blir det sådär halvdan engelska (och förut var man ju expert!) och med svenskan är det svårt att hitta orden. Franskan pratar man ju inte heller felfritt. Irriterande minst sagt!

 • Karin

  Alltså gud, precis sådär känner jag också med språken! när jag ska prata engelska blir det sådär halvdan engelska (och förut var man ju expert!) och med svenskan är det svårt att hitta orden. Franskan pratar man ju inte heller felfritt. Irriterande minst sagt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.