Beauty

Base Coat and Matte Coat

Jag hittade ett silverfärgat lack i mitt badrumsskåp. Jag tror jag haft det där i sådär fyra år, haha. Still going strong. Jag målade naglarna med det i förra veckan, sen ovanpå överlacket från IsaDora, det till vänster på bilden. Det är ett mattlack som jag blev tipsad om av Madde. Naglarna blir alltså matta i stället för blanka. Med metallicfärger blir effekten extra häftig.

Jag tror jag ska prova en annan färg idag. Om jag orkar måla om. Jag är ju ganska lat av mig med det där. Vissa byter målar naglarna varannan dag, jag målar mina naglar 5 gånger om året…

Underlacket är från Revlon. Finns det märket föresten fortfarande i Sverige? Jag köpte mitt i Paris eftersom mitt Dior läckt ur och förstörts när jag flög för några månader sen. Konstigt att trycket i planet kan göra så? Jag tycker nog att Dior’s baslack är snäppet bättre, men detta funkar det med.

0 kommentarer

  • Sofie W

    Hej! Har följt din blogg ett tag och gillar verkligen Paris. Är 28 år och ska äntligen se till att flytta dit i höst. Har blivit erbjuden en studio på Boulevard de Bonne Nouvelle i arr. 2. Är det något jag ska tacka ja till eller ska jag leta vidare? Som jag fattar det ligger det inte så långt ifrån Gare du Nord. Stämmer det att det kan vara bråkigt där? När jag tidigare varit i Paris (ganska många gånger) så har jag undvikit att vara i närheten av Gare du Nord sen kväll/natt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.