C'est la vie

Nej, det tycker vi inte alls om

Enligt rykten är det 19 grader i Paris just nu. Vad tycker vi som befinner oss i Sverige om det? Jag har precis dansat regndansen riktat söderut, med lite kalla vindar på det. Så känner jag för det. Nej då, jag skojar. Eller?

Äh, snart är jag där ändå!

Idag har jag inte haft tid eller ork för att blogga. Jag gick upp tidigt(det har blivit en ny vana, skönt!) och sen åkte jag till skolan och pluggade. Eller ja, jag försökte. Det gick sådär med en Anna som gjorde ett medley av svenska melodifestivalslåtar genom tiderna. Vi hann avverka bl a Eloise och I morgon är en annan dag. Det är skrämmande att hon faktiskt kan låttexterna BÄTTRE än vad jag kan. Då är det illa. Fast vi lyckades iafl få kläm på försäljningen fyra strategier. Bra där.

Sen mötte jag i stället upp med Madde och vi tog en kaffe på Espresso House. Även där fick vi massor gjort. Eller inte. Vi snackade mest skit. Men jag har iafl mailat en massa viktiga mail samt planerat helgen. Jag har inte en minut över just nu, vilket är väldigt ovanligt. Dessutom har jag sagt ja till ett extrapass på lördag. Jag känner mig nästan stressad. Men efter jobbet på lördag så kör jag, brorsan och en höggravid Becci till Kivik för att fira lilla pappa som fyllde år i lördags. Åh frisk luft, havet och god hemlagad mat. Jag längtar så!

Nej nu ska jag fixa lite middag. Vad har ni hittat på idag mina fina läsare? Berätta!

0 kommentarer

  • Ellinor

    Såg också skrämmande många uppdateringar på FB och oförskämt vackert väder i Paris. Ska dock inte klaga, de senaste dagarna har det faktiskt känts som om våren är på ingång även här. Har hunnit med tre rejäla promenader idag (föredelen med att vara snål och inte åka buss fram- och tillbaka till jobbet).

    Hoppas du får en bra vecka och finner lite tid för återhämtning!

    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.