C'est la vie

I went to Sweden today


Svenska kyrkan och Svenska skolan ligger på rue Méderic, i 17:e. Metro Courselles.


Nu blev det andra bullar. Än pain au chocolat. Klubban tillhör S 🙂


Jag idag. Jag fullkomligt älskar min guldiga kofta! Ett bra rea-köp.

Jag fick någon sorts av panikattack när jag kom hem idag. Det var fortfarande stopp i duschen trots att jag lagt i produkter. Nu kunde jag inte ens duscha för att det ju är frätande och det var fullt med vatten. Dessutom har de kopplat rören fel så det läcker ovanför handfatet. jag satte på kranen och massa vatten vällde ut.
Jag har jobbat nästan 10 timmar idag, sov typ 5 timmar förra natten och de jag hyr av är på semester. Jag ville bara lägga mig i fosterställning och gråta!

Jag ringde Christophe i panik och typ halvgrät(eller ja inte riktigt kanske, men jag lät nog ganska desperat, haha) för att jag inte visste vad jag skulle göra. Så han kom över med både det ena och det andra och fixade hela skiten. Dessutom hade han tydligen missat en match på TV för att hjälpa mig. Då kände jag mig jättedum men han bara avfärdade allt och sa att ”han hellre ville hjälpa mig”. Hur gulligt är inte det? Jag känner mig ganska lyckligt lottad. Fast jag tror också att han ville leka den manliga rörmokaren som kom och räddade den hjälplösa damen i nöd 😉

Nu funkar duschen(eller ja, det tog ”bara” 2 minuter för vattnet att rinna ner) och jag ska sooova. Skönt.
Idag har föresten varit en riktigt skön dag. Värmen fortsätter här och det är nice att kunna gå ute i bara en tunn kofta utan att frysa. Jag och S var på Svenska kyrkan på eftermiddagen. Jag gillar så att gå dit ibland. Det känns lite som att man är i Sverige och alla som jobbar där är så trevliga och snälla.
Jag drack svenskt kaffe(jag har dock insett att det enda goda kaffet är Zoegas skånerost) och vi åt varsin nybakad kanelbulle. Yummie! Sen spelade vi boll i Parc Monceau. Bra fotbollsträning för mig, haha!

Nej, sova var det! God natt på er.

0

0 kommentarer

  • Bögen från Dalarna

    Haha ja, men jag är lite likadan. Men en bakissöndag och alltihop så funkar dessa B-filmer alldeles utmärkt. ;D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.