C'est la vie

Ur läsarbalans


Att vara en indier…

Jag har helt tappat läsargnistan. När man liksom kommer ur balans med läsningen och sen går det så lång tid så att man inte vet hur, var och när man ska börja om. Ja ni vet. Ehh, kanske inte…?
Nej men jag ska nog börja läsa igen men jag behöver en ny bok. Jag började ju läsa Aldrig Fucka Upp men jag tröttnade efter ett tag, Snabba Cash var 5 gånger bättre. Nu har jag inte läst någon bok på 1 månad minst.

Jag tror jag ska ta mig till WHSmith i nästa vecka när jag är ledig, den engelska bokaffären här i Paris, och hitta boken som C läser. Det är av en italiensk författare och den verkar riktigt rolig. Jag provade läsa lite ur den i söndags men det blir liksom inte roligt när man inte förstår vart 7:e ord. Då blir det roliga bara tråkigt. När man ska fråga hela tiden eller slå upp i ordboken vad det och ena och det andra betyder. Men jag LOVAR att jag ska läsa minst en fransk bok innan sommaren är slut. Får bli en på typ 50 sidor, haha! 😉

Vad läser ni? Kan ni rekommendera någon bra/spännande/rolig bok?
Obs, inte chicklit!

0 kommentarer

 • Magdalena

  Hos mig har det stått still på läsfronten i säkert två månader, e en riktig periodare. Om du inte vill läsa chicklit så tycker jag om Liza Marklund. Den sista boken ur Gömda serien som heter Emma Mias dotter tror jag, den e ju sann och bra. Annars om jag FÅR säga en bra chicklit så måste jag säga Denise Rudbergs böcker. Lätta och lättsamma att läsa 😊

 • iida

  Oh, bra böcker, shit, läser ju alldeles för mycket, men just nu läser jag Kerstin Thorvall – När man skjuter arbetare. Favoriter annars är Liftarens guide till galaxen, Oskyld, Fear and Loathing in Las Vegas och massa fler. Skickar en länk över alla böcker jag läste 2009, där har jag dessutom markerat vilka av dem jag skulle vilja tipsa om som läsvärda. Hoppas du hittar något intressant! Men främst kanske jag skulle trycka på Madame Bovary av Gustave Flaubert, den moderna romanens födelse, fransk dessutom, men du kanske vill läsa den på svenska. http://liidasuffercity.blogg.se/2010/march/bocker-2009.html#comment
  Hoppas allting är finfint!!!

 • Anna-Lena

  Just nu läser jag tredje boken av Stig Larssons milleniumtrilogi. Både böckerna och filmerna är kanonbra och rekommenderas varmt.
  Välj en fransk bok som du har läst på svenska, då vet du redan handlingen och det blir lättare att hänga med.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.