Things I like

Already Gone

J’adore cette chanson. Det känns som att jag kommer lyssna sönder den här lâten. Jag har en tendens att göra det. Och sen blir jqg sjukt irriterad pâ mig själv för att jag tröttnar pâ lâten för snabbt. haha!
Tänk att Kelly Clarkson började sin karriär pâ American Idol? Henne har det gâtt bra för 🙂 

Idag är det torsdag. Vilket i sin tur innebär att det är fredag i morgon. FREDAG! Helgen bestâr av after work med Solli, hemmafest, chillande, städande, jobbsökande och solnjutande. Det lâter väl som en ganska bra helg?

Ikväll ska jag bjuda C pâ pasta med kräftstjärtsâs. Je vais faire un bon dîner! I mitt lilla ”kök”. Men det ska nog gâ bra. Jag är ju ganska proffsig nu pâ att laga mat i smâ kokvrân. En av mina mânga nyupptäckta skills förstâr ni.

Ciao!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.