C'est la vie

Tired and no time for anything


Jag vill vara ledig och strosa runt på stan utan något speciellt planerat. Ljuva helg, skynda dig!

Tjenis! Fy vad tufft det är att från att ha jobbat endast ett par timmar på eftermiddagen till att en hel vecka gå upp kvart över sju och jobba nio och en halv timme. Det tar ju liksom en vecka att komma in i det så när jag blir ledig i en vecka istället kommer jag vara van vid att gå upp kl 7!

Jag har ganska mycket hemlängtan just nu också. Eller jag saknar min familj rättare sagt. och jag saknar att kunna plocka upp telefonen och ringa min kusin och mina vänner när jag känner för det eller har något oviktigt att berätta. I juni är det 6 månader sen jag senast var i Malmö. Too long time. Det gör mig lite deppig.
Dessutom hinner jag inte med någonting alls. Hinner knappt med mig själv och jag sover riktigt dåligt just nu. För att inte tala om diskberget som inte förminskats på 4 dagar och all röra jag inte orkar ta tag i. Men på lördag kan jag sova ut och nästa vecka ska jag ta tag i saker och ting!

Igår träffade jag P för en fika efter jobbet. Det var riktigt trevligt och jag behövde mig nog en ordentlig pratstund med en vän. Vi bestämde att vi faktiskt får försöka ses oftare. Varannan månad är ju lite väl sällan, haha! 🙂

Tack för alla frågor på inlägget nedan, ni kan fortfarande fråga på om ni vill! Och för er som mailat, förlåt att jag inte svarat. Jag har helt glömt bort att kolla den mailen! :-/ But be patient, i helgen ska jag ta mig tid! Promise 🙂

Nu längtar jag efter min säng. Big time.
Ikväll blir det duscha -> äta -> blogga -> Grey’s Anatomy -> sova.
Men nu blir det först lunch. Efter det ska vi till Svenska kyrkan och köpa några kanelbullar att ta med till Parc Monceau, och jag ska dricka en kopp Löfbergs Lila! Det är strålande väder idag och ca 15,5 grader. Då kan man faktiskt inte klaga!

À bientôt!

0 kommentarer

  • Ellinor

    Usch, de där omställningarna är jobbiga, men nu är vi i alla fall halvvägs genom veckan och så snart onsdagen är till ända brukar det gå fort.
    Hoppas ni får en mysig eftermiddag i parken, det lät verkligen trevligt.

    Kram

    PS! Hade ingen aning om "morning glory"…jag som tycker att det är ett sådant vackert uttryck…hmm…men det kanske finns många betydelser…kärt barn har många namn du vet 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.