Beauty

I take comfort in shopping

 

 

I fredags efter jobbet kände jag att jag behövde en quick-fix för att pigga upp mig själv. Tröstshopping med andra ord. Ja för det är faktiskt vetenskapligt bevisat att shopping hjälper mot tillfälliga livskriser, tror jag. Hur som helst ville jag ha ett fint rosa, skimmrande nagellack så jag gick in på Chanel på rue St Honoré och köpte ett vanligt lack och ett baslack. De är dyra som satan, men ibland mår man faktiskt bättre av att köpa någonting dyrt, onödigt och fint. Eller hur? Nu ska jag bara hitta tid och ork till att faktiskt måla naglarna också. 

 

Fortsättning följer… 

 

 

 
0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.