C'est la vie

This time of the year

 

 

Veckorna går som vanligt så himla snabbt. Det är redan fredag i morgon. Det innebär kontorsflytt för min del. Företaget jag jobbar på har vuxit mycket sedan jag började där för ett år sedan. Då var vi lite över 20 personer. Nu närmar vi oss 40 pers och det börjar bli trångt. Därför ska vi ta över hela våningsplanet och i morgon flyttar vi in i de nyrenoverade lokalerna, där ett annat företag tidigare suttit. Sedan ska de lokalerna vi sitter i nu renoveras och förvandlas in till kök och ”salle de vie”. Dessutom ska vi ÄNTLIGEN få riktiga kontorsstolar. Det ser jag fram emot mest av allt. Min rygg har lidit nog det här året av att sitta på trästolar från IKEA.

 

Planerna i helgen är inte så många än, men de lär väl fyllas upp efter hand. I annat fall är jag nöjd med att bara ta det lugnt också. Januari och februari är mina ”stanna hemma om kvällarna och mysa”-månader. Jag längtar till det är ljust om kvällarna. Nu ska jag i alla fall avsluta den här torsdagen med senaste avsnittet av Hart of Dixie.

 

 
0

0 kommentarer

  • Jenny

    Jag tyckte om de månaderna också för att man kunde gå ut och jogga utan att springa in i turister, och shoppa utan att få trycka sig runt japaner som fotar allt! 😊 😊 Trevlig helg och ha en fin flytt! 😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.