Outfits

I said furrr, it’s cold out there

Eftersom att jag gått klädd antingen i morgonrock eller träningskläder och flottigt hår större delen av helgen, så kände jag för att piffa till mig lite idag. Dessutom hittade jag pälsjackan som jag fick av mamma för några år sedan, alldeles bortglömd i förrådet. Det är tydligen något ryskt får (?) som offrats för denna outfits skull. Mamma svarade lite svävande när jag frågade vad det var för djur. Det är säkert hundpäls bara för det, men jag väljer att blunda för det. Den är varm och djuret är dött sedan några decennier tillbaka.

Mamma tog sex bilder varav en blev bra. Det är för övrigt så underhållande med en äldre person utan tekniska kunskaper (det är min mamma i ett nötskal) som ska hantera tekniska prylar. Kameran har en stor skärm där bilden visas och ändå försöker hon kika i det icke-existerande linshålet. ”Ja men är det inte där jag ska trycka för att ta bilden? Det står ju ’on/off'”, frågar hon förvirrat medan hon slår på och av kameran några gånger, när jag pedagogiskt förklarar att det är den ”stora svarta knappen”. Fast ändå gulligt att hon försöker.

Väskan är från & Other Stories, och halsduken är från Whyred. Jag hittade min på rean för två år sedan men den finns här.

Mamma: ”Ja men den där bilden blev bra! Nu går vi!”
Jag lite senare: ”Jahapp…”

Om någon frågar så har jag varken äkta päls eller en plånbok i elefantskinn. Sådant kan man inte tala högt om i staden där varannan person är vegan. Nu står det iofs på bloggen, men som tur är så vet eventuella djuraktivister som läser detta inte var min brevlåda bor.


Jag slängde ihop en lasagne till middag och den är nu klar så jag ska äta, duscha, förbereda inför i morgon och sedan placera mig i sängen framför serie. Ikväll måste jag försöka somna i tid för jag behöver verkligen komma i fas med bättre sov-rutiner. Så fort jag snittar 5-6 timmars sömn per natt så blir jag sjuk. Dessa förkylningar och magkatarrer börjar bli tjatiga. 

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.