Health & Fitness

I förebyggande syfte

Jag har känt av lite halsont sedan i morse och med det kom paniken över att ännu en gång åka på något virus eller en bakterieinvasion. Att bli hostad i ansiktet av en snorig 2-åring kanske inte direkt hjälper mina vita blodkroppar att produceras som sig bör. Alla med ögoninflammation, kräksjuka, influensa, springmask, löss och hosta håller jag numera på avstånd. This is my dance space, this is your dance space.

Min ordinarie plan att träna efter jobbet kändes lite som att leka rysk roulette med mitt immunförsvar, så jag skippade gymmet idag. Jag sov riktigt dåligt i natt så det är nog bättre att återhämta mig idag och hoppas på en piggare kropp i morgon. I stället åkte jag raka vägen hem och bänkade mig i soffan tillsammans med allt jag kunde komma på som motverkar virusinfektioner och inflammationer. Det här med att äta fem frukter om dagen är jag ganska dålig på men jag mixade ihop en smoothie med lite allt möjligt som innehåller antioxidanter, C-vitamin, järn och annat nyttigt. Plus lite Kan Jang, dubbel dos vitamin D, en apelsin och tankarna inställda på att jag INTE SKA BLI SJUK. Jag har egentligen min kurs ikväll men jag funderar på att skippa den.

Äntligen fick jag även hem lite av mitt favorit-te som min kusin köpte med när hon var i Paris. Det är ett vanligt Lipton men just denna sorten har jag bara sett i franska mataffärer. Det heter Infusion Maroc och smakar mynta med kanel. Det är så himla gott.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.