C'est la vie

I en perfekt värld

En stycken glad Christine. Jag borde använda den här randiga klänningen oftare. Det var dessutom ganska fint med en skjorta under. Den är från den franska klädkedjan NAF NAF och skjortan köpte jag på H&M för ett par veckor sedan (Divided).

I en perfekt värld hade jag hunnit med att jobba heltid, träna, uppdatera bloggen två gånger per dag, hålla köket rent från ingrodda matrester, veckohandla (som att jag någonsin gjort det), stiga upp en timme innan jag ska ta bussen till jobbet, laga komplicerade middagar, träffa vänner och svara på mail. Jag skulle gärna vilja se den där perfekta världen där alla hinner sådant och ändå lyckas baka kanelbullar en måndagseftermiddag. I min värld existerar detta inte. Jag tvingar mig upp ur min varma säng en kvart innan jag måste lämna lägenheten, orkar varken sminka mig eller ha det där hemmaspa:t som jag tänkt unna mig i en vecka, orkar bara diska två gånger i veckan och har obesvarade mail som legat i inkorgen sedan februari 2017. I går kväll prioriterade jag att träna och hade sedan en ambition att laga en pastarätt enligt ett recept jag snubblade över i en blogg. Det blev inte så. I stället skar jag av det mögliga på en broccoli jag hittade i kylen och kokade en soppa på det som jag åt med avokado- och äggmackor. On the bright side så slapp jag matsvinn och fick i mig en rejäl dos K-vitaminer (som jag inte ens visste fanns?).

Bilden ovan är från i lördags när jag var på IKEA med mamma. Note to self: åk inte dit på en lördag när jag har PMS. Dessutom försvann mamma titt som tätt i folkvimlet. Jag var nära på att begära en lock down och efterlysning i högtalaren, men så hittade jag henne bland prydnadskuddarna. ”Den här vore väl fin hos dig?”, sa hon och visade upp en blommig sak som nog hade passat bättre i 85-åriga Agdas tjusiga sommarstuga.

Den här veckan har jag svårt för att hinna med bloggen så jag tar en liten paus i några dagar. Jag behöver tanka inspiration och prioritera hälsan, sömn och mental harmoni. Nästa vecka händer en rolig grej här på bloggen. Plus att jag ju då byter ut detta eviga vintergrå väder mot lite behagligare klimat. Vi hörs snart!

0 kommentarer

  • FlyingDryden

    Alltså. Känner igen det där och har avsiktligt prioriterat ner massa saker. Som att lägga tillbaka kläder i garderoben som är tvättade, städa, sova, fixa mat (matbloggande sambo ordnar, tackar! mvh bortskämd). Och så har jag haft bloggkrasch sedan en vecka som jag inte vet hur jag ska lösa. Hejdå kreativitet. Hej mental breakdown. Ikväll tänkte jag därför delvis släppa det digitala och… dammsuga? Nåväl. En kvarts digital detox är ju också digital detox. Kan vi låtsas.

  • christinesstories

    Usch det är så jobbigt när det blir så. Men brukar då ta en paus i några dagar och inte tänka på bloggen eller skrivande. Hoppas att inspirationen och motivationen kommer tillbaka. Snart är det vår!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.