C'est la vie

Houston we have a problem

 

 

Det är fredag och det har blivit vinter igen i Paris. -1 grad är det just nu och i morse snöade det tydligen lite. Jag kan inte påstå att jag känner den där fredagskänslan, men löften om en solig lördag lyfter upp humöret. Dessutom verkar det som att det ska bli varmare nästa vecka. Plus att jag börjar mitt nya jobb på tisdag. Positive thinking.

 

Förresten, ni som vet så mycket. Kan ni tala om för mig hur jag ”kopplar min blogg till bloglovin”? Jag fick en kommentar för ett tag sedan med önskan om att jag skulle göra det så att det blir enklare att läsa min blogg via mobilen (?) men jag använder själv inte bloglovin så jag förstår väldigt lite av det där.

 

Det var bättre förr när man kopplades upp via modem och var glad om man fick sitta i alla fall en kvart på Lunarstorm. Allt var så mycket enklare då.

 

 

0 kommentarer

 • Ellinor

  Hmm…kopplas inte alla bloggar automatiskt dit? Jag har ju följt dig och din blogg via Bloglovin jättelänge! Var så länge sedan jag registrerade mig så minns inte hur det funkar…

 • Madeleine

  Jag har också din över bloglovin så din är kopplad:) Be personen som skrev det att söka på lite olika alternativ till din blogg. Typ Christineiparis/Christine i Paris/din bloggadress. Hoppas det funkar! Och hoppas fredagspeppen infinner sig här med. Nu har iof solen kommit fram, det hjälper lite. Trevlig helg. Kram!

 • Sofia A

  Hej Christine! Det var jag som kommenterade om bloglovin! 😊 Grejen är att när man går in på bloglovin via mobilappen så är inte din blogg anpassad till mobilskärmen! Man går in via http://www.bloglovin.com och där kan man registrera sin blogg! Alla bloggar som finns går att följa via bloglovin, oavsett om ägaren har registrerat sin blogg där eller inte! Det är mest för att underlätta om man vill läsa din blogg via sin mobil 😊 där kan du även se hur många som följer dig via bloglovin, när du har registrerat din blogg där 😊 Hoppas du förstår min förklaring, annars kan du höra av dig om du behöver mer hjälp 😊 Kram från Sofia

 • Christine&Paris

  Okej men hur registerar jag den då? Försökte kolla på deras sida men förstod ärligt talat inte. Det står ingenstans "registrera din blogg" eller liknande 😊

 • Anna

  Jag tror det räcker med att du går in på inställningar (på din egen blogg) och där väljer hur du vill anpassa bloggen för mobilanvändande. På min blogg under inställningar kan jag välja utformning av mall på själva "bloggen" men också "i mobilen". Det kanske finns där på din med? Du ska inte behöva gå in på bloglovin för någon registrering.

 • Sofia

  Ja, men just det, precis som Anna skrev så kan man göra det via blogg.se! Kom på nu att det var nog så jag gjorde också. När du loggar in på din blogg på blogg.se, så går du in på fliken som heter "delning". Där står det att du kan dela dina blogginlägg via tex. instagram, facebook – och bloglovin!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.