In the kitchen

French going Swedish

 

 

Det finns ganska mycket jag saknar här från Sverige vilket innebär att halva min resväska är full med knäckebröd, bakpulver, prästost, svenskt godis och diverse grejer som diskmedel (haha, jag vet men Yes är faktiskt det bästa och det räcker ett halvår för tusan!) när jag åker tillbaka till Paris efter en helg i Sverige. Däremot börjar de importera mer och mer. T ex så var jag helt överlycklig när jag såg att de började sälja Philadelphia på Monoprix för 1,5 år sedan. För ett tag sedan började de sälja Cottage Cheese (Keso) i vissa mataffärer och nu finns det nästan överallt. Christophe smakade det häromdagen och tyckte det var jättegott.

 

Han blir för övrigt bara mer och mer nordeuropeisk vad gäller matvanor. Han äter knäckebröd med skinka till frukost, bara en sådan sak. Vi har inte haft camembert i kylen på 2 veckor. Jag börjar nästan bli lite orolig.

Vad har hänt med min fransman?

 

 

 
0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.