C'est la vie

Hope for humanity

 

 

En vän la upp den här länken på Facebook och jag kände att jag ville dela med mig till er. Att läsa sådant får mig att le och tänka att ”tänk vad fina människor det finns ibland oss trots allt”. Mitt i all girighet, konsumtionshysteri och meningslösa i-landsproblem finns det de som gör saker för dem som verkligen behöver det. Jag önskar själv att jag ibland var mindre självisk även om jag försöker vara en god människa. Jag tror på karma och på att allt kommer tillbaka till en, vare sig man gör gott eller ont. Därför tycker jag att man alltid ska försöka göra rätt för sig i alla lägen.

De här bilderna ger verkligen en tankeställare, eller vad säger ni?

 

Bilderna i inlägget är från igår efter vi varit i simbassängen. Visst är det vackert med snön? Såhär mycket snö ser man inte ofta i Paris!

 

 
0

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.