C'est la vie

Home is where my heart is


Jag hittade en till fin födelsedagspresent på COS. Nyfiken nu syrran vilket som är till dig eller? 😉

Igår hade vi en riktigt trevlig kväll här hemma. Vi skulle gått till en bar men dels så regnade det, dels så mådde inte C så bra och sen kunde inte tre stycken pga jobb och annat. Så istället åt vi här allihop. Natalie kom över och så alla killarna också. De är föresten så himla gulliga killar, jag kommer sakna lite att bo i deras bachelor pad 😉
Senare kom även Emilie. Det var så himla kul att se henne! Vi ska ses om ett par timmar och ta en kaffe, så vi får chans att verkligen prata. Vi sågs sist i januari men det kändes verkligen inte som det. Det var som att det var några veckor sen sist.

Ikväll bär det av ”hemåt”, mitt flyg går 21.35. Det känns konstigt allting. Jag vet ju att jag ska tillbaka men inte exakt när och för hur länge. Men fy så härligt det ska bli att komma till Malmö och träffa alla jag nu saknar sjukt mycket! Jag längtar. Fast jag gissar att det kommer vara mysigt, härligt och roligt i sådär 2 veckor, sen kommer jag börja sakna Paris, haha! Och C.

Okej, nu ska jag packa ner allt det sista så det är gjort.

À plus!

0 kommentarer

  • Amanda

    Jag kan tänka mig att det både är skönt och konstigt att komma hem. Vi har ju i alla fall fått fint sommarväder här nu! =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.