C'est la vie

Bye bye Paris, for now

Yes nu lämnar jag Paris på obestämt framtid. Eller ja typ, jag kommer tillbaka i juli. C säger att han ska köpa mig en biljett så att jag med säkerhet kommer tillbaka, haha! Fast jag vill ju tillbaka. For sure.
Hur som helst så ses vi här igen när jag ländat och installerat mig lite i Sverige.

Jag hade iafl en fin sista dag här i paris. Först lunch ute i solen med C och sen mötte jag Emilie och Camilla för en kaffe i solen. Underbar dag! Och nu kommer ju även sommaren till Malmö har jag sett. Det gillar vi 🙂

Ha det fint så länge!

0 kommentarer

  • Robin

    Alltså, nu är jag väl helt dum men vart står du på bilden? Känner inte igen mig! Haha, blir så nyfiken!

    Hoppas resan hem gått bra och så, det är säkert väldigt skönt att komma hem till en luftig och rymlig lägenhet. Men du får verkligen se till att komma tillbaka en sväng i juli, om så bara på semesterresa!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.