Vardagslyx

God Morgon


God Morgon apelsinjuice. Gott!

Gooood morning Malmö! Vad vaknar jag till? Jo ett soligt och somrigt Malmö! Det blåser lite men Sophia som var ute och handlade frukost innan säger att det är bara ben-väder.

Resan gick bra igår och det var inga förseningar, thank god. Och så blev jag hämtad på centralen. Tur var det för mina två resväskor var tungaså hade jag övervikt. Kvinnan i check in-disken tittade strängt på mig och sa att nästa gång får jag tänka på att inte överskrida 20 kg. Hehe, jag skrattade nervöst och sa att jag bott utomlands i ett år och nu skulle få hem allt. Då skrattade hon och sa att det var ok.

Jag vaknade redan halv nio men låg och halvslumrade och gick upp för en timme sen ungefär. Nu blir det vardagslyxig frukost här på Spånehusvägen och sen ska jag möta mamma som har nyckeln till mina förråd och åka till min lägenhet. Förstår ni att jag inte har bott där på ett år? Galet! Hur skumt kommer inte det kännas. Mycket. Men härligt!

Hoppas ni får en fin dag!

0 kommentarer

  • FUN & FEARLESS IN BARCELONA - Livet vid medelh

    övrtvikt på bagage e sjukt jobbigt.. mår psykiskt dåligt innan ja checkat in.. ibland lyckas man slippa betala, ibland inte 😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.