Vardagslyx

Bedårande


Helt bedårande!


Vi gjorde tacos till middag. Gott! Och galet vad mycket billigare det är här. Vet du Natalie vad en förpackning med hårda skal, krydda och sås kostar på Willy’s? 20 SEK! På Monoprix kostar samma grej typ 5 euro.
Sverige-Frankrike: 1-0

Jag har haft en supermysig eftermiddag/kväll med Fanny och hennes sötaste dotter Molly. Efter en massa bärande mellan förråd och lägenhet så kom de hit. Och så helt plötsligt var Molly liksom helt mycket större. Bara sådär. Okej det har ju gått ett halvår men ändå. Hon är helt underbar den lilla varelsen. Shit tänk att hon var en bebis för 6 månader sen och nu kryper hon! Galet.

Jag har fått upp min mixer nu så imorn bitti blir det smoothie 😉 Syrran kommer hit vid elva för en mysig frunch och sen ska vi mysa på stan. Kolla lite i affärer och äta en glass i solen kanske. Jag måste till banken med. Aj aj mina sparpengar får lida nu men som det ju så fint heter, carpe diem. Man vet aldrig vad som händer i morgon. Lika bra att leva livet. Det är en bra ursäkt iafl, hehe.
I morgon kväll blir det studentfest dessutom. Det är Fanny’s kusin/en av min systers bästa vänner/min mammas väninnas dotter som tar studenten. Jag har känt henne hela hennes liv så det ska bli kul att fira henne 🙂

Nej ni, god natt!

0 kommentarer

  • Natalie

    Hej!!!

    Jag veeet att livet är billigare i Sverige…men Paris har ändå en hel del andra fördelar som jag älskar! Blev ändå galet sugen på tacos helt plötsligt av någon konstig anledning…

    Kraaam!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.