C'est la vie

Nattamat

Hallå mitt i natten. Eller det är ju typ snart morgon. Nej inte riktigt kanske, haha! Jag kom hem från en otroligt trevlig studentfest för ett tag sedan och har nu ätit lite nattamat. Det blev rester av tacosen från igår. Mmmm, gott!

Jag har massor med bilder att visa men jag orkar inte riktigt visa er det nu. Jag är trött och onykter och dessutom så ska jag träffa Isabelle i morgon så jag borde nog sova snart. Men gud så kul det var, och så nostalgisk man blir. Jag minns min student och så roligt man hade då! Tänk att få uppleva det igen bara för en dag? Fast det var ju iofs bara en dag 😉

I övrigt så har jag börjat planera för sommaren och det kommer nog bli lite ändringar. Ni lär märka inom kort på vilket sätt men jag kommer troligtvis inte stanna här hela juni. Det är alldeles för lång tid i från varandra. Jag pratade med C innan ikväll och jag har en känsla av att min mobilräkning kommer få sig en fet chock denna månaden, haha! Inte bra alls. Men vad gör man när ens pojkvän bor i ett annat land?

Nej sova var det ja. Zzzzzzz……………..

À bientôt et bonne nuit!

0 kommentarer

  • Familjen Ekelund

    kan ni inte prata via skype? det är gratis och man behöver inte stressa genom ett samtal…

    kärlek är underbart!!!
    kram och kom och hälsa på i helgen-!!!!! (jag jobbar)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.