Things I like

Strawberry Swing


Testar kamerans olika finesser. Coolt va?

Det är såååå underbart att kunda dansa omkring i sin lägenhet. Bara glida runt och lyssna på Rix FM, ha tre stora fönster med massa ljus som sipprar in på ena sidan och sen två i köket där man blickar ut över kolonilotten utanför och hör måsarna sjunga. Det är lycka. Tyvärr fattas det ett par saker och personer för att lyckan ska vara total. Och det där finns inte i Sverige. Varför kan man inte få allt? Både Paris ch Malmö. Att tvingas välja är verkligen inte roligt.

Jag vaknade ganska så pigg för en halvtimme sen och hade fått ett sms från Isabelle:
”Morning sötnos, hur är läget? När vill du ses? Puss puss!” Sådant gör mig mer lycklig. Alla mina bästa vänner här som ger mig sådan energi och självkänsla bara genom att vara sig själva och så bra vänner som de är.

Nu ska jag äta upp min frukost för om 1 timme måste jag gå och möta Isabelle så ska vi ha lite qualitytime. Det blir mys på uteservering, shopping och blir det för varmt så röstar jag för att resten av eftermiddagen ska spenderat i en park 🙂

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.