Okategoriserade

Opening

Jag gick på rue de Rivoli och vad ser jag helt plötsligt? Jo att de håller på att öppna en Oysho-butik mellan Chatelet och Hotel de Ville. Underbart! Det finns en i les Halles men den är ganska liten och den på rue de Rennes är så långt från mig jämt. Hit måste ni gå om ni besöker Paris. Söta underkläder, pyjamasar, mysiga och snygga baskläder samt badkläder. Det är svårt att INTE hitta något man vill ha, om ni förstår vad jag menar 😉

Även Stradivarius hade öppnat brevid. Vad jag förstått så är det en spansk(eller italiensk?) kedja i stil med Zara och Bershka.

Föresten så kan jag ju meddela att H&M nu äntligen ska få öppna en butik på Champs Elysées. De har kämpat med det länge men det har tagit flera år för dem att få det igenom. De är väldigt kräsna med vilka butiker som får öppna på den stora avenyn och de har länge fått avslag. Man kan ju undra varför whitetrash-butiken Morgan får ligga där men inte en av världens mest framgångsrika klädeskedja…?
Jaja, i augusti sker det hur som helst. Det kommer bli KAOS och jag ska inte vara där vid öppningsdagen.

Men bra om jag bor här i höst, det behövs en H&M däromkring 🙂

0

0 kommentarer

  • Ferferi

    Nice med uppdatering på den fronten. Jag är väldigt sällan på varken CH eller Rivoli. Däremot bor jag ju på Rennes så får kolla in Oysho som du nämner! Ja det där med Morgan på CE är verkligen en bra fråga.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.