C'est la vie

Högst upp på önskelistan


Kaffe och kaka. Och nu har jag magknip…

Idag har vi suttit hela dagen i skolan och jobbat på ett arbete. Vi ska göra en marknadsplan för ett svenskt företag, vilket ändå är ganska roligt när man väl kommit igång. Nu har hälften av gruppen gått hem och jag och Madde sitter kvar.

Fast jag tror jag ska gå hem nu och ta på mina löparskor för en runda medans solen fortfarande är uppe. Snart är det dags för beach 2011 och min kropp behöver lite underhållning. Det är ju nästan så jag svimmar av utmattning efter att jag cyklat till skolan. Konditionen är med andra ord inte på topp. Kan man önska sig det i påskägget kanske? 

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.