C'est la vie

Running in circles

Idag har det varit riktigt vårväder i Malmö. Upp mot 12-13 grader har vi haft. Det kändes nu när jag var ute och sprang en lång runda för det var riktigt milt för att vara åtta på kvällen. Det var så skönt att komma ut och röra på sig. Även om nu tentorna är över och jag har Paris att se framemot, så har det varit en jobbig vinter. Orosmolnen vill inte riktigt skingra sig, vilket även påverkar mig fysiskt. Så en löprunda för att rensa huvudet från förvirrade tankar gjorde mig gott.

Jag firar vårvädret och piggar upp mig med en vårfärg på naglarna. Lacket är något litet minilack från Maybelline, som jag köpt på Monoprix i Paris. Jag tror dessvärre inte att det finns här men jag vet att IsaDora har/haft någon liknande färg.

Nu ska jag äta parmaskinka till middag. Vardagslyx kan man kalla det.

0 kommentarer

 • Madeleine

  För min del blev det lasagne. Så det blir lunch i skolan i morgon!
  Tycker den färgen du har är lite mattare i färgen jämfört med det från IsaDora. Mattare på ett bra sätt alltså!

 • Ellinor

  Oh, vad jag längtar efter att få snöra på mig joggingskorna jag också. Har haft ambitionen att komma ut så snart det blivit barmark. Dock har jag gått hemifrån vid 7-7.30 om morgnarna och inte kommit hem förrens vid 21-22 och då helt slut. Men ska försöka unna mig en liten tur i helgen kanske.
  Kram

 • Magdalena

  Så kul att det löst sig för dig o du ska tillbaka till paris, de låter som du trivs bättre där än i sverige 😊 Jag har bokat en resa till Nice i frankrike 😊 aldrig varit i frankrike förr så ska bli kul 😊 läste här på din blogg att du var rätt nära på semester där med, Avignon eller vad det heter. Kuuuuul!!!!! 😊 Skulle mest säga jag e glad det ordnat sig för din skull. Vet hur det känns att gå runt med oro.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.